Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Winter Wonderparadijs Haarlem 2022-2023

Het Pannenkoekenparadijs haalt de winter naar Haarlem! Van vrijdag 2 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023 wordt het buitenterrein en de VIP kantine omgetoverd tot ‘Winter Wonderparadijs Haarlem’, met dit jaar een extra grote editie met o.a. een overdekte schaatsbaan, gezellige kerstkraampjes, live-muziek en ‘meet & greets’ met kinderhelden!

Het Pannenkoekenparadijs ondergaat ruim 5 weken lang een ware metamorfose. Dit jaar pakken we het nog groter aan! Naast de grote overdekte schaatsbaan geniet je van een uitgebreid muziek-/artiestenprogramma! In de kerstvakantie is er een kerstmarkt met gezellige kersthuisjes met een wisselend aanbod van o.a. fashionartikelen, decoratie en natuurlijk glühwein. Elke woensdag is er voor de kinderen een meet & greet met Disney/Marvel superhelden. Op zondag is het extra gezellig met live muziek! Kerstbomen, lampjes, vuurkorven en de leukste kerstaankleding maken ons paradijs tot een echt Winter Wonderland. Gezelligheid gegarandeerd!

BEKIJK COMPLETE PROGRAMMA

Lees verder voor meer informatie over:

 • Activiteitenprogramma
 • Verjaardagspartijtjes
 • Schoolschaatsen
 • Bedrijfsarrangement
 • Sponsormogelijkheden

Volg ook onze Facebookpagina voor meer informatie over de optredens en activiteiten rondom de ijsbaan en kerstmarkt.

DJ Jean & DJ Roxx

Op vrijdag 30 december van 20.00 tot 0.00 uur maken we er een groots feest van met DJ Jean en DJ ROXX! De entree is gratis; gewoon in ons Winter Wonderparadijs!

Muziek- & activiteitenprogramma

Voor Winter Wonderparadijs 2022-2023 is een uitgebreid programma samengesteld! Met DJ’s, live optredens en meet & greets met kinderhelden is er bijna dagelijks wel wat extra’s te beleven. Download onderstaand een overzicht per dag van alle activiteiten en openingstijden.

Complete activiteitenprogramma

In de aanloop naar het evenement houden we je volop op de hoogte via onze Facebookpagina en de evenementenagenda op deze website.

Overdekte ijsbaan

Een entreekaartje voor de overdekte ijsbaan kost slechts € 6,50 met eigen schaatsen of € 7,50 inclusief schaatshuur.

Openingstijden:

 • Ma-do: 12.00 – 20.30 uur
 • Vr-za: 10.00 – 22.00 uur
 • Zo: 10.00 – 20.30 uur

Live muziek

Dagelijks gezellige muzikale ondersteuning tijdens het Winter Wonderparadijs! Op vrijdag- en zaterdagavond is het extra gezellig met een DJ en op zondagmiddag live muziek met uitgebreide artiestenprogramma’s. Wij zorgen er wel voor dat je het niet koud krijgt. Met een warme glühwein, chocolademelk, een wijntje of een biertje, geniet je iedere dag van gezellige muziek in ons Winters paradijs. De kinderen lekker schaatsen; papa en mama een gezellige borrel!

Openingstijden horeca:

 • Ma-do: 12.00 – 23.00 uur
 • Vr-za: 10.00 – 01.00 uur
 • Zo: 10.00 – 23.00 uur

Kerstmarkt

In de weekenden is onze knusse kerstmarkt geopend. Wandel gezellig langs de sfeervolle kersthuisjes waar je terecht kan voor onder andere fashion, decoratie en kerst ‘must haves’. Geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Bedrijfsarrangementen

Het Pannenkoekenparadijs biedt u een 4 uur durend bedrijfsarrangement. Schaatsen, borrelen, bittergarnituur en een welkomstdrankje voor € 49,95 p/p, minimaal 25 personen.

Voor uw bedrijfsborrel + arrangement, neemt u contact op met het Pannenkoekenparadijs via 023 538 44 79 of via het contactformulier op deze website.

Verjaardagspartijtjes

Het allerleukste verjaardagspartijtje vier je in de wintermaanden bij het Pannenkoekenparadijs! Genieten van een heerlijke pannenkoek, een ijsje en een limo en daarna met elkaar lachen, gieren en brullen op de ijsbaan! Wij verzorgen een geweldig partijtje voor groepen vanaf 8 kinderen voor de prijs van € 14,95 per persoon (schaatsen, pannenkoek, ijsje en limo).

Terugblik Winter Wonderparadijs 2021-2022

Een terugblik op de feestelijke openingsdag die plaats vond op zondag 14 november 2021. Bedankt voor deze geweldige dag!

Schoolschaatsen

Voor scholen is er een gereduceerd tarief. Schaatsen met je klas/school? Neem contact op via 023 538 44 79 of via het contactformulier op deze website.

Sponsormogelijkheden

Winter Wonderparadijs biedt dankzij o.a. de grote tenten, de duur van het evenement en het aantrekkelijke aantal bezoekers, vele mogelijkheden voor sponsoring. Denk bijvoorbeeld aan opvallende reclameborden/signing rondom de ijsbaan en in de tenten.

Klik hier voor de sponsormogelijkheden

Voor vragen of bij interesse kunt u contact opnemen via 023 538 44 79.

Sinterklaasbrunch

Op zaterdag 3 december 2022 ben je van 12.00 tot 14.30 uur welkom bij onze grote sinterklaasbrunch! De sint komt alle kinderen samen met Piet bezoeken en heeft ook een cadeautje voor alle deelnemende kinderen! Voor 15,95 euro (reserveren verplicht!) krijgen de kids een pannenkoek of een kindermenu met friet en een snack, drinken en een cadeautje van de Sint. Gezellig, leuk en lekker! Reserveren is verplicht. PS: de ijsbaan is vandaag al vanaf 10.00 uur geopend. Vanaf 16.00 uur is de officiële opening met o.a. Peter Beense!

Ontdek het Pannenkoekenparadijs

Restaurant
Lunchen of dineren? Culinair genieten!
Reinalda Venue
De nieuwste evenementenlocatie van Haarlem
Sport
Tennisbanen en padelbanen

Laatste speelparadijs nieuws

Paasbrunch op 1e en 2e Paasdag

Paasbrunch op 1e en 2e Paasdag

8 maart 2023

Lees verder »

Winter Wonderparadijs 2022-2023

Winter Wonderparadijs 2022-2023

28 september 2022

Lees verder »

Meer nieuws

The Best ABBA Tribute

The Best ABBA Tribute

1 augustus 2023

Lees verder »

Diva Turner; a tribute to Tina Turner

Diva Turner; a tribute to Tina Turner

24 juli 2023

Lees verder »