Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

BeeGeeS Forever komt naar het Pannenkoekenparadijs!

Geplaatst op: 06-02-2024

Bee Gees Forever, bekend van SBS The Tribute – Battle of the Bands 2024, brengt je op fenomenale wijze terug in de tijd, dankzij hun ongekende muzikale interpretatie van en ode en eerbetoon aan de pop- en discolegendes Barry, Robin & Maurice Gibb. Het is ongelofelijk maar waar; ze komen naar het Pannenkoekenparadijs in Haarlem!

Hun deelname aan het SBS6/Talpa programma ‘The Tribute – Battle of the Bands 2024 bracht alles in een stroomversnelling: Niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme van deze heren! Nog dit jaar staan de mannen van Bee Gees Forever op alle grote podia van het land en wordt er een grote theatertour uitgerold!

Onze Mike (Barry Gibb) kan ophouden met stukadoren: hij is nu fulltime Barry! Naast zijn uitmuntende vocalen ontpopt Mike zich ook als één van de grootste Bee Gees fans/kenners van het land! Samen met de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn -zijn “Gibb-broers” – vormt hij de kern van Bee Gees Forever. De band mag zeker niet onbenoemd blijven in dit verhaal: Yme (drums), Rik (gitaar) en Kevin (bas) zijn vers afgestudeerd aan de Popacademie in Enschede en rollen zo direct het professionele muzikantenleven in. Naast een perfecte beheersing van hun instrument, tonen zij zich ook uitstekende zangers, wat de prachtige harmonieën alleen maar versterkt.

Timothy Drake zegt hierover: “Dat de puzzel zo mooi in elkaar zou vallen, had ik ook niet kunnen bedenken”. Bee Gees Forever blaast het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb weer nieuw leven in. Dát werd hoog tijd!

Tussen hun grootste landelijke tour door beleef je vrijdag 3 mei Bee Gees Forever gewoon bij ons in Reinalda Venue! Een kans die je absoluut niet wilt missen. De animo is groot dus scoor je tickets snel en zorg dat je niks mist van deze fenomenale tribute band.

Informatie & ticketverkoop

Waar: Reinalda Venue (Pannenkoekenparadijs Haarlem)
Zaal open: 19.30 – 0.00 uur
Tickets: UITVERKOCHT

Volg ook onze Facebookpagina en Instagrampagina om als eerste op de hoogte te zijn.

Laatste restaurant nieuws

Paasbrunch bij het Pannenkoekenparadijs

Paasbrunch bij het Pannenkoekenparadijs

15 februari 2024

Lees verder »

Romantisch valentijnsdiner voor twee

Romantisch valentijnsdiner voor twee

30 januari 2024

Lees verder »

Meer nieuws

XXL Artiestenparade op 13 juli 2024!

XXL Artiestenparade op 13 juli 2024!

20 april 2024

Lees verder »

Tino Martin komt naar het Pannenkoekenparadijs!

Tino Martin komt naar het Pannenkoekenparadijs!

15 februari 2024

Lees verder »

Ontdek het Pannenkoekenparadijs

Speelparadijs
Volop speelmogelijkheden voor de kinderen
Reinalda Venue
De nieuwste evenementenlocatie van Haarlem
Sport
Tennisbanen en padelbanen