Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Groepen & partijen

Een volledig gethematiseerd kinderpartijtje, een groepsdiner met vriendinnen of een zakenlunch met alle personeelsleden? Het Pannenkoekenparadijs is dé locatie voor alle groepsbijeenkomsten; van een gezellig samenkomen met koffie en gebak tot een compleet feestarrangement in één van onze luxe feestzalen van A tot Z geregeld: bij ons is alles mogelijk en wij helpen u graag aan een onvergetelijk uitje!

Het Pannenkoekenparadijs Haarlem beschikt naast het restaurant (en de diverse verschillende zitruimtes) over meerdere terrassen, een gezellige kantine en een kleine en grote (luxe) feestzaal. Dankzij het enorme complex en al haar prachtige ruimtes kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Groepsdiner in het restaurant
  • Gethematiseerde verjaardagsfeestjes
  • BBQ op ons (verwarmde) terras
  • Lopend buffet met (live) muziek
  • Arrangement inclusief midgetgolf

Natuurlijk behoren ook bruiloften, bedrijfsfeesten en andere grote feestelijkheden tot de mogelijkheden! Naast de gemoedelijke kantine beschikt het Pannenkoekenparadijs ook over een kleine en grote luxe feestzaal inclusief podium, bar en geluidsinstallatie.

Kortom: het Pannenkoekenparadijs staat garant voor een geweldig feest! Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Komt u bij ons langs in het restaurant of neem telefonisch contact met ons op. Wij kijken alvast uit naar een geweldige dag!

Reinalda Venue

Het Pannenkoekenparadijs heeft tevens 2 feestzalen beschikbaar, als evenementenlocatie bekend onder de naam “Reinalda Venue“. Een kleine en grote zaal, met een eigen bar en zelfs een muziekpodium met licht- en geluidsinstallatie. Luxe en moderne zalen die buiten de evenementen om ook zijn af te huren voor uw eigen trouwerij, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid.

Het Pannenkoekenparadijs helpt waar nodig of gewenst met het organiseren van het complete feest, van A tot Z, tot in de puntjes geregeld!