Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Diva Turner; a tribute to Tina Turner

Geplaatst op: 24-07-2023

Door hun deelname aan seizoen 2 van The Tribute: Battle Of The Bands 2023 op SBS6 gaat heel Nederland kennismaken met deze swingende en professionele topband. Zowel publiek als jury waren zeer onder de indruk van de energie, podiumpresentatie en het muzikaal niveau. 10 november bij Reinalda Venue, de feestlocatie van het Pannenkoekenparadijs te Haarlem. Tezamen met een optreden van Sonny Bride; de enige echte Barry White Lookalike.

KOOP HIER JE TICKETS

Acht ervaren muzikanten die van ieder optreden een feestje weten te maken. Met een frontvrouw die ieder optreden vol overgave en emotie brengt.

Zangeres Mariska Lunes wist op jonge leeftijd al dat ze zangeres wilde worden. Als een echte entertainer kreeg ze dan ook iedereen aan het dansen en stond snel bekend als veelbelovend zangeres en “de Haagse Tina Turner”!. Een optreden bij de Soundmixshow en een optreden bij het muziekprogramma Toppop zorgde voor meer bekendheid en daarna volgde talentenjachten als Popstars, The X Factor en My Name Is.

De Tina Turner tributeband Diva Turner is een volledige showband compleet met, toetsenist, saxofonist, gitarist, drummer, twee achtergrond zangeressen en saxofonist voor de ultieme Tina Turner beleving!

De grootste hits zitten uiteraard in deze show zoals Proud Mary, Nutbush City Limits, What’s Love Got To Do With It, Private Dancer en nog veel meer.

Barry White voorshow

Sonny Bride, de Nederlandse Barry White lookalike, zal de avond om 20.00 uur aftrappen. De ster Barry White is helaas heengegaan, maar met Sonny komt deze geweldige artiest weer tot leven. Zijn stem, zijn charisma, zijn passie, Sonny heeft het allemaal.

Waar: Reinalda Venue (Pannenkoekenparadijs Haarlem)
Zaal open: Van 19.00 tot 00.30 uur
Sonny Bride: Vanaf 20.00 uur
Showband Tina: Van 21.00 tot 21.45 uur en van 22.15 tot 23.00 uur.
Tickets: Eventix

Laatste restaurant nieuws

Sinterklaas bij het Pannenkoekenparadijs

Sinterklaas bij het Pannenkoekenparadijs

30 oktober 2023

Lees verder »

Dinnershow ABBA Tribute

Dinnershow ABBA Tribute

11 oktober 2023

Lees verder »

Meer nieuws

Disco Soul Train

Disco Soul Train

13 november 2023

Lees verder »

Just A Little Bit More

Just A Little Bit More

13 november 2023

Lees verder »

Ontdek het Pannenkoekenparadijs

Speelparadijs
Volop speelmogelijkheden voor de kinderen
Reinalda Venue
De nieuwste evenementenlocatie van Haarlem
Sport
Tennisbanen en padelbanen