Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Openstaande vacatures

Geplaatst op: 01-08-2021

Het Pannenkoekenparadijs is de afgelopen jaren flink onder handen genomen en daarmee ook enorm gegroeid. Als gevolg daarvan zijn wij voor onze keuken op zoek naar een echte chef! Ook voor diverse buitenactiviteiten bij onze nieuwe mini cars en padelbanen zijn wij op zoek naar ondersteuning.

Keukenchef

Zou jij met veel passie ons hechte team willen komen versterken en de leiding durven te nemen om het team aan te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast een fantastische werksfeer bieden wij een goed salaris, vrije dagen en een uitdagende baan in ons enorme ‘resort’. Je begeeft je in een dynamische omgeving met naast het restaurant ook een sportkantine, diverse terrassen, feestzalen, sportbanen en speeltuin voor de kinderen: het Pannenkoekenparadijs leeft altijd! En dat alles te midden van het prachtige rustieke Reinaldapark.

Ondersteuning activiteiten

Het buitenterrein van het Pannenkoekenparadijs is eveneens geheel vernieuwd. Naast de speeltuin is recent een elektrische mini cars baan geopend, alsmede ook 8 padelbanen! Niet te vergeten de gloednieuwe 18 baans midgetgolfparcours, de tennisbanen en in de wintermaanden de grote schaatsbaan. Voor al deze activiteiten zijn wij dringend op zoek naar extra handen.

Interesse?

Neem telefonisch contact met ons op of meld je gerust eens bij ons in het Pannenkoekenparadijs. Wie weet ben jij degene die wij zoeken en mogen we je binnenkort in ons fantastische team verwelkomen!

Bel nu: 023 – 583 44 79

Laatste restaurant nieuws

Abrupt einde Winter Wonderparadijs

Abrupt einde Winter Wonderparadijs

22 december 2021

Lees verder »

Nieuw: steengrillen

Nieuw: steengrillen

6 december 2021

Lees verder »

Meer nieuws

Padelbanen in aanbouw

Padelbanen in aanbouw

8 oktober 2021

Lees verder »

Winter Wonderparadijs Haarlem

Winter Wonderparadijs Haarlem

8 oktober 2021

Lees verder »

Ontdek het Pannenkoekenparadijs

Speelparadijs
Volop speelmogelijkheden voor de kinderen
Reinalda Venue
De nieuwste evenementenlocatie van Haarlem
Sport
Tennisbanen en padelbanen