Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Elvis in Memory Tributeshow & unieke expositie!

9 september 21:00 - 10 september 2023 00:30

De Elvis in Memory Show komt met live orkest en een unieke expositie naar het Pannenkoekenparadijs! Kom de mooie tijd van Elvis Presley opnieuw beleven met de niet te evenaren tributeshow van Kees Versluys! 

Ben jij een echte Elvis fan? Dan mag je deze avond absoluut niet missen! Een wervelende show met nummers van Elvis Presley, bekend Nederlandstalig repertoire en de meeste bekende Rock & Roll nummers komen aan bod. Vertolkt door niemand minder dan Kees Versluys, die je vast wel kent van TV, samen met een fantastisch orkest.

Onderdeel van deze geweldige show is de verzameling Elvis memorabilia, die eigendom is van Robin Klarenbeek. Robin neemt je met zijn indrukwekkende verhalen mee in het leven van zijn idool Elvis Presley. Via connecties rondom Elvis, die veel bewaard hebben uit de hoogtijdagen van de zanger, zijn deze zeldzame stukken in Nederland bij Robin terecht gekomen. En nu dus voor iédereen te bezichtigen in Reinalda Venue, de feestlocatie van het Pannenkoekenparadijs in het Reinaldapark te Haarlem.

Waar: Reinalda Venue (Pannenkoekenparadijs Haarlem)
Wanneer: 9 september 2023 van 21.00 tot 0.30 uur
Tickets: Eventix

Meer evenementen

Frans Stuy Birthday Bash Part 4
Frans Stuy Birthday Bash Part 4 Alweer de 4e editie met weer een geweldige artiestenparade! 14 juli 19:00 - 15 juli 2023 01:00 Meer informatie Bestel tickets Poster