Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Elvis in Memory Tributeshow & unieke expositie!

9 september 21:00 - 10 september 2023 00:30

De Elvis in Memory Show komt met groots live orkest en een unieke expositie naar Reinalda Venue, de evenementenzaal van het Pannenkoekenparadijs Haarlem! Kom de mooie tijd van Elvis opnieuw beleven met de niet te evenaren tributeshow van Kees Versluys! 

KOOP HIER JE TICKETS

Ben jij een echte Elvis fan? Dan mag je deze avond, op zaterdag 9 september 2023, absoluut niet missen! Een wervelende show met nummers van Elvis Presley, bekend Nederlandstalig repertoire en de meeste bekende Rock & Roll nummers. Vertolkt door niemand minder dan Kees Versluys, die je vast wel kent van TV, samen met een fantastisch orkest.

Onderdeel van deze geweldige show is de verzameling Elvis memorabilia, die eigendom is van Robin Klarenbeek. Robin neemt je met zijn indrukwekkende verhalen mee in het leven van zijn idool Elvis Presley. Via connecties rondom Elvis, die veel bewaard hebben uit de hoogtijdagen van de zanger, zijn deze zeldzame stukken in Nederland bij Robin terecht gekomen. En nu dus voor iédereen te bezichtigen in Reinalda Venue in het Reinaldapark te Haarlem.

Dit bijzondere, eenmalige theaterconcert, in combinatie met de speciaal toegevoegde expositie van Elvis memorabilia, is veel meer dan een avond uit waard. De expositie is één van de grootste verzamelingen van originele Elvis Presley memorabilia uit de USA. Alle bijzondere voorwerpen zijn eigendom van de Nederlander Robin Klarenbeek en maken het zo tot een bijzonder en exclusief concept in Europa.

Het uneieke / exceptionele feit is dat Kees Versluys de originele armband draagt die óók Elvis tijdens de Aloha show droeg én de originele Platina plaat is ook tijdens dit concert te bezichtigen, welke Elvis kreeg voor deze over de wereld uigezonden show via de satelliet.

Het publiek kan vooraf, in de pauze en na het concert o.a. de andere gouden en platina platen van Elvis bekijken. Brieven, gitaren, posters, foto’s en zijn televisie. Ook originele kleding van Elvis waaronder zijn Gold Lame Suit, waarvan er wereldwijd 2 te vinden zijn;  één in Graceland, één gekocht door Elton John en één bij deze expositie. Daarnaast zijn er vele voorwerpen uit de studio en de woning van Elvis te bezichtigen. Dit alles aangevuld met filmposters, tickets en menukaarten van zijn bekende Las Vegas optredens.

Deze bijzonder mooie en interessante expositie is ooit begonnen door de Nederlandse Elvis fan Robin Klarenbeek die in 1968 als 7 jarig jongetje in aanraking kwam met de Comeback Special LP van Elvis Presley die mee werd gebracht door zijn broer die in die tijd bij een internationale platenmaatschappij werkte. De interesse in alles rond Elvis Presley werd groter en groter, dus het zakgeld en daarna het salaris wat hij op 18 jarige leeftijd verdiende, werd geheel besteed aan zijn grote held. Een droom kwam uit toen hij voor het eerst in Memphis kwam en aldaar de eerste veiling meemaakte van de zo begeerde Elvis Presley memorabilia.

Door toetreding bij de Elvis Presley fanclub kwam hij in contact met Elvis eigen hairstylist en spiritueel adviseur Larry Geller en de road manager en bodygard van Elvis Presley, Lamar Fike. Via hen kon hij zijn unieke verzameling steeds verder uitbouwen.

Waar: Reinalda Venue (Pannenkoekenparadijs Haarlem)
Wanneer: 9 september 2023 van 21.00 tot 0.30 uur
Tickets: Eventix

Meer evenementen

The Best ABBA Tribute
The Best ABBA Tribute THE BEST Abba Tribute neemt je mee terug in de tijd met hits als Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo. LIVE bij het Pannenkoekenparadijs Haralem! 21 oktober 21:00 - 22 oktober 2023 23:30 Meer informatie Bestel tickets Poster
Diva Turner
Diva Turner A tribute to Tina Turner 10 november 19:00 - 11 november 2023 00:30 Meer informatie Bestel tickets Poster