Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Zalenverhuur

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw feest of bijeenkomst? Of het nu een verjaardag betreft voor 30 genodigden, een teambuilding bijeenkomst voor 60 medewerkers, een trouwfeest voor 200 gasten of een bedrijfsfeest voor 500 man; het Pannenkoekenparadijs heeft dé locatie voor u beschikbaar!

Kleine zalen, grote zalen, donker of licht, “eenvoudig” of in alle luxe; wij hebben voor u de locatie, alle middelen en de ervaring om samen met u tot het perfecte feest te komen. Op deze pagina tonen we u alle zalen en terrassen die u kunt afhuren voor uw bijeenkomst.

Interesse?

Neem telefonisch contact met ons op zodat we geheel vrijblijvend alle mogelijkheden kunnen bespreken. Natuurlijk bent u ook welkom aan de kassa, zodat we (indien de zalen vrij zijn) u gelijk een korte rondleiding kunnen geven.

Grote zaal

Max aantal personen: 500 staand / 250 zittend
Vide: 100 personen extra

Onze grote en moderne (feest)zaal is te vinden op de eerste én tweede verdieping van het Pannenkoekenparadijs. De zaal is rondom voorzien van ramen, heeft een eigen podium, een eigen bar en op de tweede verdieping een vide die uitkijkt op het podium en nog eens plaats biedt aan 100 personen. De zaal kan voor velerlei doeleinden gebruikt worden, en staat onder de naam ‘Reinalda Venue’ ook bekend als evenementenlocatie. De zaal kan geheel naar wens ingericht worden en biedt alle mogelijkheden voor licht- en geluidsinstallaties.

Vide

Max aantal personen: 100

De zaal op de tweede verdieping, die uitkijkt op het podium van de grote feestzaal, kan ook apart afgehuurd worden. Deze zaal kan 100 personen ontvangen. Wij helpen u natuurlijk graag om uw feest of bijeenkomst tot een succes te maken!

VIP Kantine

Max aantal personen: 80
Terras: 200 zitplaatsen extra

Aan de achterzijde van het restaurant, bij de sportvelden en de midgetgolfbaan, vind je onze ‘VIP Kantine’. De kantine is geheel vernieuwd en beschikt over een grote bar en tv schermen. De gezellige kantine is aan beide zijden voorzien van een fraai verlicht en eventueel overdekt terras. In de kantine is plaats voor zo’n 80 personen, dit is exclusief het terras. Inclusief terras, welke eventueel overdekt kan worden, is er plaats voor zeker 280 personen. De kantine en terrassen zitten vol mogelijkheden, voor iedere gelegenheid geschikt.

Terras

Max aantal personen: 200

Ons terras is ook apart af te huren. In totaal biedt het terras zitplaatsen voor zo’n 200 personen maar het terras kan met luxe tussenschotten ook opgesplitst worden, waarmee een kleiner terras voor ca. 50 personen overblijft.

Restaurant

Max aantal personen: 180

Het restaurant, dagelijks geopend voor gasten, is voorzien van diverse ruimtes die doordeweeks eventueel apart gereserveerd kunnen worden. Zo kunt u in groepsverband samenkomen in de gezellige sfeer van het Pannenkoekenparadijs en genieten van de service die het restaurant al haar gasten te bieden heeft. Eventueel dragen wij zorg voor extra aankleding of andere wensen om uw uitje tot een succes te maken.

Aanvraagformulier

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zullen met u meedenken en tot een zo passend mogelijke oplossing komen aan de hand van uw wensen.
Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer uw e-mail adres in
* Verplichte velden
Verstuur aanvraag
Uw informatie aanvraag is verzonden.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pannenkoekenparadijs Haarlem

Ontdek het Pannenkoekenparadijs

Restaurant
Lunchen of dineren? Culinair genieten!
Speelparadijs
Volop speelmogelijkheden voor de kinderen
Sport
Tennisbanen en padelbanen