Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

The Best ABBA Tribute

21 oktober 21:00 - 22 oktober 2023 23:30

Op zaterdag 21 oktober wordt het podium van Reinalda Venue (het zalencomplex van het Pannenkoekenparadijs Haarlem) omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Een bijzonder sfeervolle avond en ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen achteraf zal zeggen: “ik kende de nummers allemaal!”.

KOOP HIER JE TICKETS

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 en 2019 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

De avond wordt afgesloten door niemand minder dan Dave Miller, met een gevarieerd repertoire aan Nederlands- en Engelstalige hits.

Praktische informatie
Het ABBA Tribute concert vindt plaats op zaterdag 21 oktober, van 21.00 tot 23.00 uur (incl. half uur pauze).
Afsluiting door Dave Miller.
Locatie: Reinaldapad 10 (Reinalda Venue, Pannenkoekenparadijs Haarlem)
Kaartjes kunnen online worden gekocht via Eventix.

Meer evenementen

Frans Stuy Birthday Bash Part 5
Frans Stuy Birthday Bash Part 5 XXL Jubileumeditie met o.a. Tino Martin, Peter Beense, Mick Harren en Dries Roelvink! 13 juli 16:00 - 14 juli 2024 00:30 Meer informatie Bestel tickets Poster