Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Winter Wonderparadijs Haarlem

Geplaatst op: 08-10-2021

Deze winter komt het Pannenkoekenparadijs met een bijzonder evenement: Winter Wonderparadijs Haarlem! Van zondag 14 november 2021 tot en met zondag 9 januari 2022: overdekt schaatsplezier, meet & greets voor de kids, een ware kerstmarkt, live-muziek en vooral héél veel winterse gezelligheid!

Update 13-11-2021: Alle activiteiten gaan gewoon door!
N.a.v. de op 12 november aangekondigde coronamaatregelen, sluit het restaurant en de ijsbaan om 20.00 uur, voor zolang als de maatregelen van kracht zijn.
Alle activiteiten gaan gewoon door! (ook de artiestenoptredens, schaatsbaan, etc.) Let op: een QR code of negatieve test is wel verplicht, daar ontkomen ook wij helaas niet aan.

Op eigen terrein vind je een grote (overdekte!) schaatsbaan voor jong en oud, inclusief schaatsverhuur. Direct naast de ijsbaan kan je je hart ophalen op onze eigen sprookjesachtige kerstmarkt; fraaie kersthuisjes met allerhande kerstartikelen, van fashion tot kerst must-haves! Op alle zondagen is er in de middag live muziek met bekende artiesten! Op woensdag- en zondagmiddag zijn er voor de kinderen ‘meet & greets’ met bekende kinderhelden, zoals Elsa en Spider-Man!

Speciale opening met Peter Beense en gratis schaatsen kids

Op zondag 14 november gaan we de opening van de ijsbaan officieel vieren. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen alle kinderen tot 12 jaar gratis komen schaatsen (ook de schaatsverhuur is gratis!). Om 16.00 uur geniet je van een live muziek optreden van Peter Beense. Daarna gaan de optredens door in het Pannenkoekenparadijs, met o.a. Mike Daane en Lesley Rosbach.

8 weken winterpret in Haarlem

Het Pannenkoekenparadijs haalt hiermee meer dan 8 weken lang de winterse gezelligheid, waar we inmiddels zó naar verlangen, naar ons mooie Haarlem!

» Klik hier voor alle informatie over Winter Wonderparadijs Haarlem.

» Volg de laatste berichten ook via onze Facebookpagina!

Laatste restaurant nieuws

Sinterklaas bij het Pannenkoekenparadijs

Sinterklaas bij het Pannenkoekenparadijs

30 oktober 2023

Lees verder »

Dinnershow ABBA Tribute

Dinnershow ABBA Tribute

11 oktober 2023

Lees verder »

Meer nieuws

Disco Soul Train

Disco Soul Train

13 november 2023

Lees verder »

Just A Little Bit More

Just A Little Bit More

13 november 2023

Lees verder »

Ontdek het Pannenkoekenparadijs

Speelparadijs
Volop speelmogelijkheden voor de kinderen
Reinalda Venue
De nieuwste evenementenlocatie van Haarlem
Sport
Tennisbanen en padelbanen